Panduro Hobby är de bästa !!

 
Idag va jag förbi panduro i skärholmen centrum för att köpa lite vertyg för att göra anterner till min älskade dotters maskerad dräkt. Hon va på min brorsdotter maskerad kalas, jag kläde ut vår lilla pärla till en nyckelpiga
 efter som på spanska så kallar vi nyckelpiga för " Chinita " som blir på svenska Kines och vår lilla pärla e juh halv asiat så fick hon bli en underbar liten " Chinita "  <3 .

Allafall de jag vill komma fram till att när jag väl va i affären så hitta jag massa tyger, pärlor, små kristaller, glitter knappar i alla olika fomer hundratals färger.. allt du kan tänka dig..  hur great är inte de???

Så jag fick hur många ideer som heslt, här ska de stylas om kläder samt skor. Så iställer för att kasta gammalt som bara tar plats i garderobern så kan man styla om de och använda de som nytt plagg =D ... smart vah ??
Så jag kommer efter all denna julrush börja ficka om ett par pums jag typ användt en gång och styla till dom till riktiga heta pums.. ;) kommer förstår vissa vilder på de jag fixar om här på bloggen.. !!!

Så jag rekomenderar verkligen denna butik PANDURO HOBBY ..!!!

I Belive by Chapnell

hitta på Chapnlle.com fina halsband med små texter på, de har Love letters och texter om Tro. Super söta
betydelsefulla halsband.

Två halsband som sitter ihop. Kärleksfågeln sänder ut kärleksmeddelanden till folket. I love you..Wo ei ni...    Två halsband som sitter ihop. Kärleksfågeln sänder ut kärleksmeddelanden till folket.
I love you..Wo ei ni...!!!!

 Ett gammaldags kärleksbrev med hemligt språk från eller till någon du älskar.

  "What comes around goes around"


Ny år Outfit??

Har vart o testat lite nyårs outfit , bara kläningar har de blivit. Men kan ej bestämma mig för vilken som de ska bli..!! Dessa är de kläningar som jag fasna mes för.. !! Vilka tycker ni att jag ska välja , please hjälp på traven !!!
( själv klart ska de vara utan tightsen )

Outfit 1;


Outfit 2;


Outfit 3;


Outfit 4;


Min favorit är outfit 3, men själv klart för att de är min favorit färg.. men alla e så fina, hjälp !!!

Bianco 50%

Glöm inte nu gilrs and boys att de är 50% rabbat på utvalda produkter.. perfect till plånboken nu när man ska handla julklappar och till sog själv nu när jul/ny års festerna kommer !!! Visar lite bilder på de skor sóm jag ville få med mig hem. !!!











Sjukt snygga higheels vahhhh.. =D =D =D

MQ - Paris Kate & I

Wow har ni sett MQ´s Paris Kate & I kolletion ??  De senatse nu till vinter ?? hade sett förr och gilla de, men nu de senaste de har kommit med till vinter SUPER SNYGGT TJEJER!! 

När mörkret faller är det då som Paris, Kate & I tar plats. Sammet är viktigt och super snyggt just nu, draperingar ett tongivande inslag och ”den lilla svarta” ett givet plagg i kollektionen. Glittrande paljetter och metallicprints gör kollektionen extra festlig längre fram på säsongen, samtidigt som silke gör entré bland materialen. Färgmässigt bjuds man på svart och grått tillsammans med vinfärger och dusty pink. . de här pröva jag på MQ liljeholmen.




Smokey eye á la Kim Kardashian


Många frågar alltid mig hur man får till ett par riktiga snygga Smokey eye, de är inte så svårt som de ser ut.. de e ganska änkelt när man väl vet hur man lägger de. Kim Kardashian är ett exempel på snygga smokey eye. Här ner till har jag lagt upp ett youtube klipp på hur man får till ett par heta smokey eye .. ;)



Tjejen som gör denna video har andvänd sig av MAC smink.. med denna sminking kan du göra med vilket smink märke som heslt.. men observera att juh bättre smink märke du använder dig av juh bättre resultat.

Lycka till .. =) <3


Roca Wear



Hur snygga och grymma är inte dessa Roca Wear örhängen? Dessa snygga örhängerna hittar man på tradera.se 
för drygt 200Kr ink Frakt. För dig som gillar lite street/hiphop stil är dessa örhängen klockrena ;) !!!!

Sonia Rykiel



Du har väl inte glömmt att titta förbii Sonia Rykiels underkläder kollektion på H&M imorrn 5 dec .. =D .. !!! Jag har tjuv tittat lite på kolletionen och den är hur underbar som heslt. Hon jar lanserat allt från mysigt, fint & sexigt. Jag kommer nog köpa hem mig nån snygg Sonia plagg hem .. ;)

 


Tips nr 1

Hello there, ville dela med mig ett litet tips gällande ögonfrasar + mascara !! Jag får oftas frågan om vilken mascara man ska ha för att inte ögonfransarna ska bli rak fter att man böjt dom med ögonfransböjare. Här kommer svaret: Ta din gammla mascara som du andvänt innan du köpt en ny och lägg de på fransarna speciellt in till ögan, topparna på fransarna behövs inte sen så lägger du din nya mascara på topparna och lägger därefter på hela fransarna. Då ska du se att de inte faller ner ;) ..

Varför fansarna faller ner efter att ha lagt mascara är för att nya mascaror som är oandvända är lite flytande och blöt innnehåll. Och de är juh logiskt att om du lägger nått blött på ny böjda ögonfrasar så kommer de falla ner igen. Därför behövs de nått torrt först för att hålla ögonfransarna torra och böjda.!!!


Dårlig uppdate, Sorry


Vill du skippa lössisarna? då har jag bästa rekomandation, Imju fiberwig mascara jag har korta och raka ögonfrasar jag har testat alla mascaror du kan tänka dig inte bara för att jag är makeupartist utan även för jag älskar mascara, för min del ska de vara långa med mkt volym mkt mascara ska de va =) .. så jag har testat allt från isadora till chanel .. jag har verkligen testat alla mascaror i marknaden. Men ingen slår dettaa underverket.
Och ju mer du bygger på, ju längre blir dom.. och inte alls till ett dyrt pris. Detta är ett måste i sminkväskan.

 

länk <--- här kan du beställa Fiberwig och få fri frakt =)


RSS 2.0