Här är de !!

så nu är de klart tittat på Nelly Rean .. och hitta massa med fynd som jag ville få hem. Men går juh inte och få hem allt min vill. Men tänkte visa lite av de jag köpa hem och de som jag önska jag kunde köpa hem.

  

   


Och när de gäller skor;

   
  

dessa plag e vad som jag fasna mes på och orka va kvar i Rean de va så mkt folk inne samtidigt att de gick knappast att klicka sig fram någonstans =S ( suck ) .. !!!!
Visst de e inga vinter skor precis, men ned så låg pris som de va på dessa skor så funkar de att köpa till sig till nästa sommar elr ett riktig fynd till Ny år / fester !!


Vilken Rea !

Fick en inbjudan till Nellys webb Sale .. wooowww säger jag bara vilken REA de har sänkt mellan 50-60% på priserna !! Så nu har jag nog råkat som varnligt - KLICKAT - hem för mkt än vad jag borde.. men denna Rea va alldeles to good för att inte köpa med sig hem massa snygga kläder. Finns massa snygga klänningar vi närmar juh oss Ny År och då gäller juh de att va lite extra fin.. så är de nått ni läsare måste göra nu är att bli medlem hos Nelly coh få massa rea inbjudingar dessa reor är förstås endas för medlemar ..


Nelly

ps: visar bilderna senare på de som jag tycker att man borde ha i sin kläd kammare.

Vällkommen !

Detta är en Mode blogg For The Record ingen vardags blogg där jag skriver om min vardag, utan dennna blogg har jag skapat för att dela med mig om massor av tips och trips inom makeup, hår, kläder, skor , väskor och  accessoarer. Vilket jag har ett stort öga för och intresse.. vill dela med mig av de jag får uppleva inom Skönhet/Mode !!

De majoriet av befolkningen gillar, denna blogg kommer vara både för kvinnor och men. Allt från Glamour till Street och allt från lyx till fynd, när de gäller street kommer sambon att hjälpa till då de inte e min största sida !
Jag hoppas ni gillar er resa med denna Mode blogg har ni tips som ni skulle vilja dela med er är de bara att maila till bloggens mail adress !!





RSS 2.0