Loveisa goes white

 

klar målad o redo inför min Barcelona/Ibiza resa <3 love it
som säker ni har läst i tidningar, bloggar och här från mig.
- WHITE IS THE NEW BLACK -


NELLY SUCKSSSSSS.

Jag är skit förbannad på Nelly.Com

                                                               
Shit alltså jag ska aldrig mer handla på Nelly.Com, halva min garderob är därifrån dom har juh snygga skor och as snygga kläder, väskor, smyken osv. Men deras SERVICE SUCKS  really.

För ca 3 månader sen fick jag ett paket hem skickat från dom med en super söt sommar klänning.
Den va super fin vardags klänning men efter som jag inte beställt den och jag va in te sugen på att behålla den för att jag blivit super spinkig och de såg ut som en soppåse på mig. :(
Så jag ville kontakta Nelly så klart och fråga varför jag hade fått en klänning hem skickat !

1: Så hade de inget nr man kan nå dom på så man måste maila på nån typa av - chatt/mail - du skriver de du undrar i en mail sen så svara de tillbax i samma ruta typ där man skriver sin fråga. Så de blir juh en hel de mail om du ska ha massa svar på olika fråger. Och de är olika som tar imot ditt mail så man måste skriva samma sak fast mer specifikt ett antal gånger. TRO MIG ENS TÅLLAMOD HINNER RINNA UT  innan man har fått sin fråga svarad.

2: OK, de bad om ursäkt eftre kanske 20 mail fram o tillbax och talade om för mig att retuner klänningen bara. Jag skulle förstår inte behöva betala något för returporto elr andra extra kosnader.jahap de låter juh logiskt tänkte jag.. NÄÄÄ HÄÄÄ !!!  Jag får hem eftre ca 2-3 v en PÅMINNELSE att returportot ej är betald och en påminnelseavgift på 50 kr  tillsammans blev de ca 100 kr som dom vill ha in snarast. :S Jahap samma jävla PROJEKT igen med dom där ficking mailen fram och tillbax. De bad mig ringa till ett ett annat bolag som tar hand om deras fakturer osv. Jag ringde dom berätta vad som har hänt, men dom hänvisar mig tillbax till NELLY.COM till nån jävla databas typ som svara på fråger. OK för att göra den tråckiga historia kort.

3: Till sist får jag mitt 364553736:e mail fr Nelly där de står klart o tydligt att de ska ta bort denna påminnelse.UUUFFFFFF vilken lättnad. Och bestämnd att aldrig mer hanlda där.. to much drama for ett misstag de har gjort. SKITEN BARA DROPPA NER FRÅN BREV LÅDAN , sen ska jag kämpa i flera dar för att de ska ta ansvar för sina misstag. SKIT BUTIK.

                                           

4:
Tror ni de är över NOOOOOOOOOOOOOO. Idag får jag en INKASSOKRAV på hela 400kr  som ska betalas senast på fredag. WTF .. när jag ser detta så kokar jag som aldrig för. TROT NI INTE ATT JAG FÅR GÖRA SAMMA JÄVLA PROJEKT IGENNNNNN. Fast denna gången var de inte mellan Nelly och Klarna AB nu var det ett till jävla bolga jag va tvungen att bollas fram och tillbax till. Tills jag va helt beslutsatt att STÄMMA O POLISANMÄLA. oj oj oj när jag nämnde de.. shiet då kom massa nr upp på Nelly mailet och fick en egen handläggare från tredjebolat. shit vilket jävla pankaka de blev för en liten jävla klänning som nån fr Nelly skrev fel jävla adress på. OCH SÅ KLART AV ALLA SVERGIES IVÅNARE . mitt jävla adress blev de.!!

Detta har så klart tagits väld allvarlig så jag hota med stämning. Så de ttredje bolaget " min handlägare # ska fixa detta till mig så INKASSO KRAVEN ligger vilandes till utredningen är klar.

SÄGER BARA EN SAK HANDLA INTE DÄR, OM DE SKULLE HÄNDA NÅTT HAR DE INGE NUMMER  PÅ NELLY.COM DU KOMMMER INTE KUNNA KONTAKTA DOM OM NÅGOT HÄNDER ALLT ÄR GENOM MAIL. DET ÄR TYDLIGEN INTE FÖRSTA GÅNGEN NÅTT HÄNDER PÅ NELLY. FLERA HAR BLIVIT LURADE. TILL OCH MED kenzas.se SOM
ÄR VÄLDIG STOR BLOGGESKA. MAN HAR HÖRT HÄR OCH DÄR ATT DE ÄR LURIGA MEN JAG HAR EJ LYSSNAT. SÅ LYSSNA NI OM NI INTE VILL ATT SÅNT HÄR SKA HÄNDA.

NU SITTER MAN HÄR MED HANDLÄGGARE OCH GREJA FÖR NÅTT SOM EJ VA MITT FEL SKA REDAS UT VEM VET HUR LÄNGE DETTA SKA PÅGÅ..!!!



Är de fler som blivit lurade elr fått gå igenom liknade händelse som mig på nätet? elr F*cking Nelly?


AirFlash.

Har ni testat Fundation i spray form? ,, jag va lite skeptisk till de i början men blev tipsat av en vänina. Så jag passa på att skaffa mig en för några år sen da.. de va ett tag sen.

Men känner ändå att jag måste rekomendera, för att Dior Skin Airflash är nog en kvinnas dröm.
Det är den bästa fondationen jag testat, dock kom jag på den nu eftre som jag anväder den mest på sommaren då den är väldigt tunn. Och  100% täckande, man får en sån fin hud får alltid frågan om vad jag använder när jag har den. Därför ville jag dela med mig denna under verk. Nr 300 använder jag på sommarn efter som man är som brunast.Det är bara att spraya ansikte, sen brukar jag bara jämna ut lite lätt med fingrarna hur änkelt som helst.  Men som jag sagt för vill du ha bra resultat måste du även ha bra kvalitet.

så jag talar för Dior nu.. sen dom andra Airflash Fondationen har jag ej lagt öga på. Så vet inte om man får samma resultat som jag talar om. Kom även ihåg att skaka ordentligt innan andväning.



Efterlyst !!!!!


Vill ha dessa skor. SO BADDD !!! stl 36 är slut över allt.. :( Om ni vet vart jag kan hitta . !!!
Snälla TELL ME.. ångra att jag inte beställde när de nyss kommit ut.
Men såg alldeles för hög ut. Men sen såg jag den i verkligheten.. och den va 2 DIE 4 ..!!



(bild fr kimberly.blogg.se)


Fashion för välgörenhet.. !!!



Hej blogg.. som ni vet så lanserade H&M en " Fashion against aids"-kollektion där H&M använde sig av kändisar som designat kollektionen .. de va lovely kolletion.  Det är alltid lika kul att shopppingen också blir till godgärnig. Då en viss procent går till välgörenhet. Jag älskar sånt !!!
 
Men nu så har H&M gjort en ny ”Fashion against aids”-kollektion på temat festival :D Faboulos. Den gång så har man designat den festivalinspirerade kollektionen inhouse. Kollektionen innehåller då plagg för både dam och herr samt accessoarer. Kollektionen släpptes i förra månaden (maj)  och 25% av de man handlar kommer att sänkas till HIV-organisationer. AMAZING <3



Nu när skatte pengarna har kommit tänkte jag gå och göra godgärning shopping och köpa med mig denna underbara halsband som är 2 die for..  samt denna vackra spansk liknande klänning. Jag har blivit tok kär i långa kläningar, sånna blir de många i sommar.  Hade en lång super fin klänning till min dotter dop. Hur vacker som häslt. (bild lite längre ner)




från gina tricot !!
som jag styla upp med mitt stora - Stella Macartney - halsaband !! Gorgeous <3
och lila nelly heels, efter tema lila vi hade.
  
(för större bild, klicka på bilden)



Fransar är super het !!

Fick denna super heta väska av min man <3 .. Fransar är ett måste hemma,  alla fall nån typ av plapg elr accessoar. Fransar ska man vara försiktig med , bara för att de är het betyder de inte att du ska ha allt i franssar. Man vill juh inte se ut som en vandrande franspanel !!



Jag valde ljus grått för att fransarna syns mer än vad de gjorde på den svarta varianten. Super är den eftre som den är ganska stor får plats med allt möjligt. Själv brukar jag lägga i lite blöjor,våtservett,haklapp och massa annat min dotter behöver samt de jag behöver och ändå ser de inte propp fullt ut. Super het o prkatis väska som du hittar på H&M.


Underbar ansiksrengöring !!



Måste bara rekomendera denna ansiksrengöring från - Yves Rocher - och kommer från kollektionen som heter - Pure Calmille - som är en otrolig underbar rengöring. Man blir dessutom babylen i ansiktet och jämnar till ut ojämnheter i ansiktet.

Denna rengöring är i Gelé form som du endast andänvder med vatten. Perfekt för mig som är väldig lat när de gäller att rengöra ansikter från smuts och smink. Jag orkar inte hålla på med bomull och krämer, se till att ,man tar ordentligt över hela ansiktet så inga orenheter elr smink finns kvar i ansiket. Utan en liten klump som e mindre än en 50 öring samt vatten massera i runda cirklar i hela ansiktet som om de vore varnlig handtvål och sen de är klart :D .. inte svårare än så !!!

Den finns att köpa i din närmaste Yves Rocher butik elr på nätet ---> Yves Rocher Onlineshop

Ps: alla vänner som sover över hos mig och prövar denna rengöringsgelé undrar direkt vart jag köpt den. Och de blir förälskad i den lika fort som jag blev. Och majoriet kör på den med nu.. hihi Kul att man kan hjälpa till med tips :D ..



Har även tagit bild på min nuvarande Dagcreme som också är från - Yves Rocher - från kollketionen - Hyrda Spevific - som har en otrol Fuktgivande Kraft. Som ni vet så tjatar jag alltid på er om FUKT , för fukt är en av de viktigaste ansiktet behöver för att få denna vackra modell hy vi alla tjejer drömmer om.

Som ni vet så har jag andvänt mig av Eucerins fuktgivande dagcreme förr, det va för att det va vinet och på vinter är de juh oehört kallar än sommaren och då behöver ett fetare konsistens i cremen. Men nun med de vackra soldagarna vi haft så behöves de en tunnare creme. Först för att de inte ska se fettit ut i ansikte och för de andra så förstår hyn att på sommarn behöver tunnare creme pga värmen. Annrs blir de bara motsatt effekt.. blir för fettit i ansiktet och de fett som bli på hyn kan se till att man får finnar. NO GOOD !!! 

De gäller inte bara dag/natt creme gäller även Conselor och Fondation.  Allt på sommarn ska bli tunnare ;) allt från topp till tå .. :*


Tipex look på naglarna !!!!



snö vitt nagellack är de nya svarta sägs de. Så tjejor ut med svart och in med VITT .. !!

Dags för Bloppis ..



Snygga lila higheels perfekt till sommarn då stärka färger gäller, för endast 299:- exl frakt !
passar til all typ av outfit allt till party queen elr mysig sommar promenad vid parken . som ni även ser hur snyggt det är till leopard mönstrat ;)

fört till kvarn .. :D

RSS 2.0